Nakládaný hermelín

Máte rádi nakládaný hermelín? A teď druhá otázka… četli jste někdy jeho složení v obchodě? Já ano a musím říci, že už mě párkrát chuť přešla. Naložit si hermelín doma ale není vůbec nic složitého a jak řekl klasik – víte, co jíte 🙂 Tedy hurá do toho, kromě odležení vám příprava zabere jen chvilinku.

Nakládaný hermelín
Obtížnost *
Doba přípravy 15 min
Tepelná úprava cca 3 - 5 dní nechat odležet v lednici
Množství 4 porce

Potřebujeme

  • 4 ks hermelínu nebo camembertu
  • 1-2 cibule
  • česnek
  • 1 kapii
  • mletou papriku
  • sůl, pepř
  • olej (slunečnicový)

Postup

  • z česneku, soli, pepře a mleté papriky vytvoříme marinádu
  • hermelín rozkrojíme na poloviny a potřeme je marinádou z obou stran
  • papriku a cibuli nakrájíme a prokládáme jimi rozkrojený hermelín
  • hermelín přiklopíme a vkládáme do vhodné nádoby
  • můžeme opět prokládat cibulí a paprikou
  • přemůžeme se a necháme alespoň 3 dny odležet :-)
 

Mohlo by se vám líbit...

Napsat komentář

Google+

Používáme cookies pro zlepšení našich služeb a jsme povinni Vás o tom informovat. Používáním stránek souhlasíte s použitím cookies.. Více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close